רדיו דבש יווני
lovely greek radio
תפריט האתר
עמוד הביתצאט רדיו דבש יווניהסברים לצ'אט רדיו דבש יווניבקשות להקדשת שיריםבקשות לתרגומי שיריםשדרני רדיו דבש יוונילוח שידוריםיוון הקסומההמטבח היווניהסבר להורדת אלבומים ב rapidshareאלבומים להורדה 2006/7אלבומים להורדה 2007/8אלבומים להורדה 2008אלבומים להורדה 2008אלבומים חדשים 2009אלבומי אוספים להורדהאלבומי הופעה חיה להורדה 1אלבומי הופעה חיה להורדה 2אלבומי דיסקוגרפיה להורדה 1אלבומי דיסקגרפיה להורדה 2אלבומי נוסטלגיה להורדה 1אלבומי נוסטלגיה להורדה 2אלבומי נוסטלגיה להורדה 3אלבומי נוסטלגיה - אלבומי זהבאלבומי זבקיקו להורדה 1אלבומי זבקיקו להורדה 2אלבומי זבקיקו להורדה 3אלבומי רמבטיקה להורדהדיסקוגרפיה להורדה-רמבטיקהאלבומי ציפטטלי להורדהאלבומי DVD להורדה 1אלבומי DVD להורדה 2אלבומי לייקה להורדהשירים להאזנה והורדהפלייבקים - קריוקי להורדהנעימות בוזוקי להורדהתרגומי שירים מובחרים 1תרגומי שירים מובחרים 2תרגומי שירים מובחרים 3מועדונים יוונים והופעות בארץמועדונים מופעים וטיולים ביווןלימוד יווניתלימוד אותיות ביווניתקישורים לאתרים וזמרים יווניםתחנות רדיו יווניותערוצי טלויזיה ביווןקליפיםקליפים - זבקיקובוזוקילימוד בוזוקילימוד בוזוקי המשךתולדות הרמבטיקוזבקיקוסירטאקי - ריקודחספיקו -Hassapikoקלמטיאנוס - ריקודקרסילאמאסציפטטליאלני ויטלי + דיסקוגרפיהאלפטריה ארווניטאקיאלקוס זוזופולוסאנה ויסיאנטוניס וארדיס + דיסקוגרפיהאנטוני קלויאניסאנטוניס רמוס + דיסקוגרפיהאפוסטולוס ניקולאידיסאריס סאןגליקריהדימיטריס מיטרופנוסהלנה פאפאריצו + דיסקוגרפיהוסיליס סלאס נגן קלרינטוסיליס ציציאניסוסיליס קראסזפיריס מילס + דיסקוגרפיהחריס אליקסיוטסוס בוגאס + דיסקוגרפיהיאניס פלוטרכוסיאניס פריוסיורגוס דלאראסיורגוס זמפטאסכריסטוס ניקולופולוס + דיסקוגרפיהלנה פאפאדופולו + דיסקוגרפיהלפטריס זרבס - כנרלפטריס פנטזיס + דיסקוגרפיהמנוליס אגלופולוס + דיסקוגרפיהמקיס קריסטודולופולוסמיקיס תאודורקיס + דיסקוגרפיהמרינלה + דיסקוגרפיהנוטיס ספקיאנאקיסנטאשה טאודורידוניקוס ורטיסניקוס מקרופולוסניקוס פאפאזוגלוניקוס קורקוליס + דיסקוגרפיהסאנוס פטרליס + דיסקוגרפיהסוטיס וולאניס + דיסקוגרפיהסוטיריה בלוסטברוס פוטיאדיססטליוס קזנג'דיססטמטיס גונידיס + דיסקוגרפיהספירוס קליקיופולוס+דיסקוגרפיהפגי זינה + דיסקוגרפיהפטרוס אימבריוספסחליס טרזיסIthikon Akmeotatonאגליקי הליאדי - דיסקוגרפיהאוודוקיה - דיסקוגרפפיהאלקוס זוזופולוס - דיסקוגרפיהאנגלוס דיוניסיו - דיסקוגרפיהאנזלה דימטריו - דיסקוגרפיהאנטיפס - דיסקוגרפיהאנסטיס מאנטאס - דיסקוגרפיהגליקריה - דיסקוגרפיהגרגוריס בטיקוציס - דיסקוגרפיהדיוניסיס סבופולוסדימטריס קונדולזוס-דיסקוגרפיהדספינה ואנדי - דיסקוגרפיהואגליס פרפניאדיס-דיסקוגרפיהוסיליס קראס-דיסקוגרפיהחרה ורה דיסקוגרפיהחריס אלקסיו - דיסקוגרפיהטריאנדפילוס - דיסקוגרפיהיאניס טסיוס - דיסקוגרפיהיאניס פאריוס-דיסקוגרפיהיאניס פלוטרכוס-דיסקוגרפיהיורגוס דלאראס - דיסקוגרפיהיורגוס דאסקולידיס - דיסקוגרפיהיורגוס טסאליקיס - דיסקוגרפיהיורגוס מזונקיס - דיסקוגרפיהיורגוס קסניוטיס - דיסקוגרפיהכריסטוס פאזיס - דיסקוגרפיהליצה דיאמנטי - דיסקוגרפיהמיכאליס מנדיאטיס - דיסקוגרפיהנוטיס ספקיאנאקיס - דיסקוגרפיהנטאשה טאודורידו - דיסקוגרפיהניקולאו פיליפו - דיסקוגרפיהניקוס אויקונומופולוס-דיסקוגרפיהניקוס ורטיס - דיסקוגרפיהניקוס מקרופולוס-דיסקוגרפיהסופיה סידרי - דיסקוגרפיהסטליוס דיוניסיו - דיסקוגרפיהסטליוס קזנג'ידיס-דיסקוגרפיהסטראטוס דיוניסיו - דיסקוגרפיהספירוס זגוראוס - דיסקוגרפיהפולי פאנו-דיסקוגרפיהפיצה פאפאדופולו - דיסקוגרפיהפסחליס טרזיס-דיסקוגרפיהקטרינה סטניסי-דיסקוגרפיהריטה סקלריו - דיסקוגרפיהמצגות ממפגשי דבש יוונימצגות לאבלימקלדת וירטואלית יווניתמשחקיםסרגל כלים lovelysiteאתרים וקישורים מומלציםיצירת קשרגלריית תמונותפורום דבש יווני (הישן)


 

 כתובתנו בפייסבוק facebook 

 

 

 
   
       
     
         
   
    



מועדון חברים


משתמשים מחוברים
אין חברים מחוברים כרגע באתר


תמונות ממפגשי רדיו דבש יווני



אלבומי דיסקגרפיה להורדה 2

אלבומי דיסקוגרפיה להורדה - Discographys - Δισκογραφίες

קוסטס מונקוס

Μοναχός Κώστας - Δισκογραφία


Μοναχός Κώστας - 1978 - Έτσι κάνουν όλες
Μοναχός Κώστας - 1985 - Έξω ντέρτια και καημοί (Live)
Μοναχός Κώστας - 1988 - Προσοχή σ΄αυτή τη γυναίκα
Μοναχός Κώστας - 1989 - Άσε με να ξεχάσω
Μοναχός Κώστας - 1989 - Τα σουξέ
Μοναχός Κώστας - 1990 - Υπάρχει λύση
Μοναχός Κώστας - 1992 - Τα Γενέθλια
Μοναχός Κώστας - 1992 - Τη νύχτα όλα επιτρέπονται
Μοναχός Κώστας - 1993 - Προσευχή
Μοναχός Κώστας - 1994 - Απομακρυνόμαστε
Μοναχός Κώστας - 1995 - Εσύ
Μοναχός Κώστας - 1997 - Τα πάθη μου τα λάθη μου
Μοναχός Κώστας - 1998 - Αγαπώ μία
Μοναχός Κώστας - 2000 - Δε με νοιάζει γιά μένα
Μοναχός Κώστας - 2003 - Τα ωραιότερα Συρτοτσιφτετέλια
Μοναχός Κώστας - 2004 - Μιά ολόκληρη ζωή Ζεϊμπέκικα
Μοναχός Κώστας - 2005 - Dolce vita
http://rapidshare.com/files/31241183/Monaxos_Kwstas_-_1978_-_Etsi_kanoun_oles.rar

http://rapidshare.com/files/73176792/Monaxos-Roussou_-_Eksw_ntertia_kai_kaymoi_Disc_1.rar

http://rapidshare.com/files/73179951/Monaxos-Roussou_-_Eksw_ntertia_kai_kaymoi_Disc_2.rar

http://rapidshare.com/files/38309976/Monaxos_Kwstas_-_1988_-_Prosoxi_se_autin_tin_gynaika.rar

http://rapidshare.com/files/41486227/Monaxos_-_1989_-_Ase_me_na_se_ksexasw.rar

http://rapidshare.com/files/73938102/Monaxos-Rousou-1989-Ta_souxe.rar

http://rapidshare.com/files/73050227/Monaxos_Kwstas-1990-Yparxei_Lysh.rar

http://rapidshare.com/files/31244042/Monaxos_Kwstas_-_1992_-_Ta_Gene8lia.rar

http://rapidshare.com/files/31943675/Monaxos_-_1992_-_Th_nyxta_ola_epitrepontai.rar

http://rapidshare.com/files/73043957/Monaxos_Kwstas-1993-Proseyxh.rar

http://rapidshare.com/files/77119329/Monaxos_Kwstas_-_1994_-_Apomakrynomaste.rar

http://rapidshare.com/files/65640483/Monaxos_Kwstas_-_Esy.rar

http://rapidshare.com/files/73046123/Monaxos_Kwstas-1997-Ta_pa8h_mou_ta_la8h_mou.rar

http://rapidshare.com/files/73049593/Monaxos_Kwstas-Mixa-1998-Agapw_mia.rar

http://rapidshare.com/files/31250105/Monaxos_Kwstas_-_2000_-_Den_me_noiazei_gia_mena.rar

http://rapidshare.com/files/73845312/Monaxos-Roussou_-_Syrtotsiftetelia_Cd_1.rar

http://rapidshare.com/files/73387745/Monaxos-Roussou_-_Syrtotsiftetelia_Cd_2.rar

http://rapidshare.com/files/73192481/Monaxos_Kwstas_-_2004_-_Mia_zwh_zeimpekika.rar

http://rapidshare.com/files/73186070/Monaxos_Kwstas_-_2005_-_Dolce_vita.rar 

Monaxos Kostas, Mhn 3odeyeis Ta Logia Sou [LP 1981] SPANIO

 

http://rapidshare.com/files/102231562/MONAXOS_KOSTAS_1981_-_MHN_3ODEYEIS_TA_LOGIA_SOY.rar

Monaxos Kostas, Kati Tetoia Mou Kaneis [LP 1984] SPANIOTATO

 

http://rapidshare.com/files/103270885/MONAXOS_KOSTAS_1984_-_KATI_TETOIA_MOY_KANEIS.rar

 star_0019.gif star_0019.gif star_0019.gif star_0019.gif
יורגוס רודקידיס

Giorgos Rodakidis - Arga tin Nuxta


 

http://rapidshare.com/files/88331784/Giorgos_Rodakidis_-_Arga_tin_Nuxta.rar

Giwrgos - Rodakidhs H Agaph ki Egw 


 
 

http://rapidshare.com/files/88474707/Giwrgos_-_Rodakidhs_H_Agaph_ki_Egw.rar 

star_0019.gif star_0019.gif star_0019.gif star_0019.gif  

אוודוקיה - דיסקוגרפיה

ΕΥΔΟΚΙΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ


1998 Το Λεύκωμα των κρυφών μου ονείρων
 http://rapidshare.com/files/49715067/Eydok...-_To_Leukma.rar


1999 Μια ματιά σου
 http://rapidshare.com/files/49716942/Eydok...a_matia_sou.rar


1999 Τα καθώς πρέπει
 http://rapidshare.com/files/28599830/Eydok...a8ws_prepei.rar


2000 Έτσι κάνω εγώ
 http://rapidshare.com/files/5695964/2000_-...si_kanw_egw.rar


2001 Η αγάπη σου αυτή
 http://rapidshare.com/files/49729350/Eydok...ph_sou_auth.rar


2001 Νύχτα Φεγγάρι μου
 http://rapidshare.com/files/5423120/2001_-...feggari_mou.rar


2001 Ωσανά
 http://rapidshare.com/files/49726804/Eydok...01_-_Wsanna.rar


2002 Θυμάμαι
 http://rapidshare.com/files/5696946/2002_-..._-_Thymamai.rar


2003 Τι σού 'κανα και πίνεις
 http://rapidshare.com/files/49713247/Eydok..._kai_pineis.rar


2005 Selftitled
 http://rapidshare.com/files/49733549/Eydok..._Selftitled.rar
star_0019.gif star_0019.gif star_0019.gif star_0019.gif
אלי קוקינו - דיסקוגרפיה
ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΛΛΗ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

1998 ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ
1999 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
2000 ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΟΛΩΝΙΑ
2002 ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΙ
2003 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
2004 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ PLATINUM EDITION
2005 SEX
2006 ΚΙ ΑΛΛΟ
2007 ΕΛΙΚΡΙΝΑ
--------------------------------------------------------------------

1998 ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ

Tracklist:
01.ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ
02.ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΩ
http://rapidshare.com/files/118338683/KOKKINOY_ELLH-1998-KAPOIA_MERA.rar


1999 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Tracklist:
01 ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ
02 ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΑΝΑΡΙ
03 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
04 ΠΡΕΠΕΙ
05 ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ
06 ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ
07 ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΑΣΤΕΡΙ
08 ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ
09 ΣΤΑΜΑΤΑ
10 ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ
11 ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ
12 ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ
13 ΠΡΟΣΠΑΘΩ
14 ΞΕΧΝΑ ΜΕ
15 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
16 ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΩ
http://rapidshare.com/files/118342123/KOKKINOY_ELLH-1999-EPIKINDYNA_PAIXNIDIA.rar


2000 ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΟΛΩΝΙΑ

Tracklist:
01 ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΟΛΩΝΙΑ
02 ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ
03 ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
04 ΠΑΩ ΠΑΩ
05 ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ
06 ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ
07 ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
08 ΠΡΟΣΠΑΘΩ
09 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΩ
10 ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΩ
11 ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ
12 ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
13 PAO PAO
http://rapidshare.com/files/118345819/KOKKINOY_ELLH-2000-ANDRIKH_KOLONIA.rar

2002 ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ

Tracklist:
01 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
02 ΠΑΩ ΠΑΩ
03 ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ
04 ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ
05 ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
06 ΠΡΕΠΕΙ
07 ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ
08 ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΩ
09 ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ
10 ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΟΛΩΝΙΑ
11 ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ
12 ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ
13 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
14 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΩ
15 ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΑΣΤΕΡΙ
16 ΣΤΑΜΑΤΑ
17 ΠΡΟΣΠΑΘΩ
http://rapidshare.com/files/118349503/KOKKINOY_ELLH-2002-PARADIDOMAI.rar

2003 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Tracklist:
01 MASAI
02 ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
03 SORRY
04 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
05 ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
06 ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
07 ΘΕΛΩ ΤΟΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ (Ντουέτο με το Νίνο)
08 ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ
09 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ
10 ΦΙΛΑ ΜΕ
11 ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ
12 ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ
13 ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
14 OUTRO
http://rapidshare.com/files/118353059/KOKKINOY_ELLH-2003-STO_KOKKINO.rar

2004 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ PLATINUM EDITION

Tracklist:
01 ΓΙΑ ΣΕΝΑ
02 ΓΙΝΕ
03 BYE BYE (Ντουέτο με το Γιώργο Τσαλίκη)
04 ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
05 MASAI
06 ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
07 SORRY
08 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
09 ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
10 ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
11 ΘΕΛΩ ΤΟΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ (Ντουέτο με τον Νίνο)
12 ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ
13 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ
14 ΦΙΛΑ ΜΕ
15 ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ
16 ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ
17 ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
18 ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (Outro)
http://rapidshare.com/files/118356923/KOKKINOY_ELLH-2004-STO_KOKKINO__PLATINUM_EDITION.part1.rar

2005 SEX

Tracklist:
01 ΚΑΛΗΜΕΡΑ
02 ΤΑΛΕΝΤΟ
03 ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
04 SEX
05 ΜΩΡΟ ΜΟΥ
06 ΠΑΡΕ ΜΕ
07 ΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ
08 ΓΕΙΑ ΣΟΥ
09 ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΥ
10 ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ
11 ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ
12 OUTRO
http://rapidshare.com/files/118360601/KOKKINOY_ELLH-2005-SEX.rar

2006 ΚΙ ΑΛΛΟ

Tracklist:
01 ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ
02 ΚΙ ΑΛΛΟ
03 ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ (Ντουέτο με τον Θάνο Πετρέλη)
04 SEX (French version)
05 ΚΑΛΗΜΕΡΑ
06 ΤΑΛΕΝΤΟ
07 ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
08 SEX
09 ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΣΣ
10 ΠΕΡΕ ΜΕ
11 ΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ
12 ΓΕΙΑ ΣΟΥ
13 ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΥ
14 ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ
15 ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ
http://rapidshare.com/files/118364049/KOKKINOY_ELLH-2006-KI_ALLO.rar

2007 ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

Tracklist:
01 ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ
02 ΠΕΣ ΕΝΑ ΨΕΜΑ
03 ΚΑΡΑΒΑΚΙ
04 ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
05 ΦΕΥΓΩ ΑΠΟΨΕ
06 ΣΤΑΣΟΥ
07 ΖΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ
08 ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ
09 ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ
10 ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
11 ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ
12 ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ
http://rapidshare.com/files/118370193/KOKKINOY_ELLH-2007-EILIKRINA.rar
יאניס טאסיוס 
Τάσσιος Γιάννης - Δισκογραφία

 Reduced: 72% of original size [ 702 x 414 ] - Click to view full image


Τάσσιος Γιάννης - 1999 - Selftitled
Τάσσιος Γιάννης - 2000 - Δύσκολα ή εύκολα
Τάσσιος Γιάννης - 2002 - Για σένα
Τάσσιος Γιάννης - 2004 - Ένα φιλί
Τάσσιος Γιάννης - 2005 - Ανησυχώ για σένα
Τάσσιος Γιάννης - 2006 - Ποιόν μαγεύεις με φιλιά
Τάσσιος Γιάννης - 2007 - Θα μου κάνεις καλό


 
http://rapidshare.com/files/320197/1999_-_..._Selftitled.rar
http://rapidshare.com/files/25896576/Tassi...la_h_eykola.rar
http://rapidshare.com/files/3952803/2002_-..._-_Gia_sena.rar
http://rapidshare.com/files/3945480/2004_-..._-_Ena_fili.rar
http://rapidshare.com/files/119024289/Tasi...a_sena_Cd_1.rar
http://rapidshare.com/files/119025240/Tasi...a_sena_Cd_2.rar
http://rapidshare.com/files/119025898/Tasi...is_me_filia.rar
http://rapidshare.com/files/119028464/Tasi...kaneis_kalo.rar
star_0019.gif star_0019.gif star_0019.gif star_0019.gif
ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
יורגוס יאניס
 


01) 2001 - 3 ΤΕΤΑΡΤΑ

01. Φύγε
02. Κούκλα σε βιτρίνα
03. 3/4
04. Να βρεις το δρόμο
05. Ελεύθερο ταξί
06. Δωσ' μου την αγάπη
07. Να βγω στις 12
08. Μες τους δρόμους
09. Τι του βρήκες
10. Δυο μέρες μοναχή σου
11. Συνεχώς μηνύματα
12. Είσαι διαφορετική
13. Σε παρακαλώ
14. Τη λυπάμαι

 http://rapidshare.com/files/114655757/2001_-_giannias_tria_tetarta.rar
============================================================

02) 2002 - 18 ΒΗΜΑΤΑ

01. Δωσ' μου πίσω την καρδιά μου
02. Μέθυσα κι απόψε
03. Τι δεν έκανα για σένα
04. Φωτιά
05. Είναι πακέτο
06. Σ' αγαπώ
07. Τι θέλεις από μένα
08. Ζω
09. Άντε γεια
10. Πες μου μονάχα ένα ψέμα
11. Καρδιά χωρίς αγάπη
12. Δεν είσαι εδώ
13. Σ' έχω και δε σ' έχω
14. Μέσα γέλια και αγάπη
15. Μ' έχει στείλει
16. Δεν έχεις το δικαίωμα
17. Πάει πολύ
18. Απαραίτητη μου είσαι

 http://rapidshare.com/files/114662384/2004_-_giannias_18_vimata.rar
============================================================

03) 2004 - 5 ΛΕΠΤΑ

01. Πόσο θα 'θελα να μ' αγαπούσες
02. Άντε μην αργείς
03. Που είναι δεν ξέρω
04. Φεγγαρόσκονη
05. Αγάπησέ με
06. Πες μου τι σου φταίω
07. Εγώ θα ξαναγίνω αετός
08. Πέρασε γρήγορα ο χρόνος
09. Για τα φιλιά σου
10. Πως το λένε
11. Δε θέλω να σε χάσω
12. Πως θα περάσει
13. Αργά (ντουέτο με τη Μαριάντα Πιερίδη)
14. Και τα πίνω και τα σπάω
15. Πέντε λεπτά

 http://rapidshare.com/files/114664779/2004_-_giannias_5_lepta.rar
==============================================================

04) 2005 - ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΑΞΙΔΙ

01. Μου 'κλεψες τα καλοκαίρια
02. Να 'σουν δικιά μου
03. Ετοιμάζω ταξίδι

 http://rapidshare.com/files/114665603/2005_-_giannias_etoimazw_taksidi.rar
===============================================================
05) 2006 - ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

01. Πάω απόψε να τρελαθώ
02. Πρώτο Θέμα
03. Μου ΄κλεψες τα καλοκαίρια
04. Τι αχάριστη που είσαι
05. Όπου πας θα με βρεις
06. Τατουάζ (ντουέτο με την Γιάννα Τερζή)
07. Που να ορκιστώ
08. Να ΄σουν δικιά μου
09. Μη χαθείς
10. Φεύγεις τώρα
11. Ετοιμάζω ταξίδι
12. Βασανιστικά τα βράδια
13. Λιμάνια

 http://rapidshare.com/files/114671597/2006_-_giannias_prwto_thema.rar
=============================================================
06) 2006 - ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ

01. Ψάχνω στη νύχτα
02. Για μια βραδιά
03. Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα (latin mix)
04. Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα (Lounge mix)

 http://rapidshare.com/files/114673076/2006_-_giannias_gia_mia_vradia.rar
==============================================================
07) 2007 - ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

01. Ψάχνω στη νύχτα
02. Για μια βραδιά
03. Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα (Mon coeur pour te garder) - (latin mix)
04. Ετοιμάζω ταξίδι
05. Άντε μην αργείς
06. Δεν είσαι εδώ
07. Σ' αγαπώ
08. Δως μου πίσω την καρδιά μου
09. Πόσο θα 'θελα να μ' αγαπούσες
10. Φεγγαρόσκονη
11. Πάω απόψε να τρελαθώ
12. Αγάπησέ με
13. Έξω από ένα μαγαζί (πάει καιρός)
14. Μέθυσα κι απόψε
15. Τι δεν έκανα για σένα
16. Για τα φιλιά σου
17. Τι αχάριστη που είσαι
18. Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα

 http://rapidshare.com/files/114677232/2007_-_giannias_se_prwto_proswpo.rar
=================================================================

08) 2007 - ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΚΟΜΑ

01. Moυ 'λειψε
02. Μόνο η Γη αν σταματήσει
03. Σάββατο
04. Ένα ταξίδι ακόμα
05. Αν δεν κάνω λάθος
06. Άριστη Καρδιά
07. Μη με λυπάσαι
08. Σπάστε τα όλα
09. Γυναίκα και Καταστροφή
10. Είσαι ένα ψέμα

 http://rapidshare.com/files/114679288/2007_-_giannias_ena_taksidi_akoma.rar
=================================================================
star_0019.gif star_0019.gif star_0019.gif star_0019.gif