רדיו דבש יווני
lovely greek radio
תפריט האתר
עמוד הביתצאט רדיו דבש יווניהסברים לצ'אט רדיו דבש יווניבקשות להקדשת שיריםבקשות לתרגומי שיריםשדרני רדיו דבש יוונילוח שידוריםיוון הקסומההמטבח היווניהסבר להורדת אלבומים ב rapidshareאלבומים להורדה 2006/7אלבומים להורדה 2007/8אלבומים להורדה 2008אלבומים להורדה 2008אלבומים חדשים 2009אלבומי אוספים להורדהאלבומי הופעה חיה להורדה 1אלבומי הופעה חיה להורדה 2אלבומי דיסקוגרפיה להורדה 1אלבומי דיסקגרפיה להורדה 2אלבומי נוסטלגיה להורדה 1אלבומי נוסטלגיה להורדה 2אלבומי נוסטלגיה להורדה 3אלבומי נוסטלגיה - אלבומי זהבאלבומי זבקיקו להורדה 1אלבומי זבקיקו להורדה 2אלבומי זבקיקו להורדה 3אלבומי רמבטיקה להורדהדיסקוגרפיה להורדה-רמבטיקהאלבומי ציפטטלי להורדהאלבומי DVD להורדה 1אלבומי DVD להורדה 2אלבומי לייקה להורדהשירים להאזנה והורדהפלייבקים - קריוקי להורדהנעימות בוזוקי להורדהתרגומי שירים מובחרים 1תרגומי שירים מובחרים 2תרגומי שירים מובחרים 3מועדונים יוונים והופעות בארץמועדונים מופעים וטיולים ביווןלימוד יווניתלימוד אותיות ביווניתקישורים לאתרים וזמרים יווניםתחנות רדיו יווניותערוצי טלויזיה ביווןקליפיםקליפים - זבקיקובוזוקילימוד בוזוקילימוד בוזוקי המשךתולדות הרמבטיקוזבקיקוסירטאקי - ריקודחספיקו -Hassapikoקלמטיאנוס - ריקודקרסילאמאסציפטטליאלני ויטלי + דיסקוגרפיהאלפטריה ארווניטאקיאלקוס זוזופולוסאנה ויסיאנטוניס וארדיס + דיסקוגרפיהאנטוני קלויאניסאנטוניס רמוס + דיסקוגרפיהאפוסטולוס ניקולאידיסאריס סאןגליקריהדימיטריס מיטרופנוסהלנה פאפאריצו + דיסקוגרפיהוסיליס סלאס נגן קלרינטוסיליס ציציאניסוסיליס קראסזפיריס מילס + דיסקוגרפיהחריס אליקסיוטסוס בוגאס + דיסקוגרפיהיאניס פלוטרכוסיאניס פריוסיורגוס דלאראסיורגוס זמפטאסכריסטוס ניקולופולוס + דיסקוגרפיהלנה פאפאדופולו + דיסקוגרפיהלפטריס זרבס - כנרלפטריס פנטזיס + דיסקוגרפיהמנוליס אגלופולוס + דיסקוגרפיהמקיס קריסטודולופולוסמיקיס תאודורקיס + דיסקוגרפיהמרינלה + דיסקוגרפיהנוטיס ספקיאנאקיסנטאשה טאודורידוניקוס ורטיסניקוס מקרופולוסניקוס פאפאזוגלוניקוס קורקוליס + דיסקוגרפיהסאנוס פטרליס + דיסקוגרפיהסוטיס וולאניס + דיסקוגרפיהסוטיריה בלוסטברוס פוטיאדיססטליוס קזנג'דיססטמטיס גונידיס + דיסקוגרפיהספירוס קליקיופולוס+דיסקוגרפיהפגי זינה + דיסקוגרפיהפטרוס אימבריוספסחליס טרזיסIthikon Akmeotatonאגליקי הליאדי - דיסקוגרפיהאוודוקיה - דיסקוגרפפיהאלקוס זוזופולוס - דיסקוגרפיהאנגלוס דיוניסיו - דיסקוגרפיהאנזלה דימטריו - דיסקוגרפיהאנטיפס - דיסקוגרפיהאנסטיס מאנטאס - דיסקוגרפיהגליקריה - דיסקוגרפיהגרגוריס בטיקוציס - דיסקוגרפיהדיוניסיס סבופולוסדימטריס קונדולזוס-דיסקוגרפיהדספינה ואנדי - דיסקוגרפיהואגליס פרפניאדיס-דיסקוגרפיהוסיליס קראס-דיסקוגרפיהחרה ורה דיסקוגרפיהחריס אלקסיו - דיסקוגרפיהטריאנדפילוס - דיסקוגרפיהיאניס טסיוס - דיסקוגרפיהיאניס פאריוס-דיסקוגרפיהיאניס פלוטרכוס-דיסקוגרפיהיורגוס דלאראס - דיסקוגרפיהיורגוס דאסקולידיס - דיסקוגרפיהיורגוס טסאליקיס - דיסקוגרפיהיורגוס מזונקיס - דיסקוגרפיהיורגוס קסניוטיס - דיסקוגרפיהכריסטוס פאזיס - דיסקוגרפיהליצה דיאמנטי - דיסקוגרפיהמיכאליס מנדיאטיס - דיסקוגרפיהנוטיס ספקיאנאקיס - דיסקוגרפיהנטאשה טאודורידו - דיסקוגרפיהניקולאו פיליפו - דיסקוגרפיהניקוס אויקונומופולוס-דיסקוגרפיהניקוס ורטיס - דיסקוגרפיהניקוס מקרופולוס-דיסקוגרפיהסופיה סידרי - דיסקוגרפיהסטליוס דיוניסיו - דיסקוגרפיהסטליוס קזנג'ידיס-דיסקוגרפיהסטראטוס דיוניסיו - דיסקוגרפיהספירוס זגוראוס - דיסקוגרפיהפולי פאנו-דיסקוגרפיהפיצה פאפאדופולו - דיסקוגרפיהפסחליס טרזיס-דיסקוגרפיהקטרינה סטניסי-דיסקוגרפיהריטה סקלריו - דיסקוגרפיהמצגות ממפגשי דבש יוונימצגות לאבלימקלדת וירטואלית יווניתמשחקיםסרגל כלים lovelysiteאתרים וקישורים מומלציםיצירת קשרגלריית תמונותפורום דבש יווני (הישן)


 

 כתובתנו בפייסבוק facebook 

 

 

 
   
       
     
         
   
    



מועדון חברים


משתמשים מחוברים
אין חברים מחוברים כרגע באתר


תמונות ממפגשי רדיו דבש יווני



גרגוריס בטיקוציס - דיסקוגרפיה

Γρηγόρη Μπιθικώτσης - Discography
BITHIKOTSIS GRIGORIS
1966-Ρωμιοσύνη
1966-Χρυσοπράσινο φύλλο
1968-Επίσημη αγαπημένη
1969-Μια γυναίκα φεύγει
1970-Ο Μπιθικώτσης
1970-Επιστροφή
1971-Από το ʼλφα ώς το Ωμέγα
1972-Ουράνιο τόξο
1973-Πράσινο φως
1974-Επιτάφιος-Επιφάνια
1975-Μικροί καημοί
1976-Αρχιπέλαγος
1976-Πολιτεία
1976-Στη Μεγάλη λεωφόρο
1978-Οκτώβρης 78
1978-Τραγουδά Θεοδωράκη 2
1979-Πατέρα μου
1980-Μεγαλοπρέπεια
1981-Μπιθικώτσης - 63-71
1981-Παράπονα της πλώρης
1984-36 Χρόνια Μεγάλες Επιτυχίες
1986-Σήμερα
1987-Μεγάλες Επιτυχίες
1987-Μπιθικώτσης-Καζαντζίδης-Μαζί
1989-Μπιθικώτσης - 1950 - 1962
1993-14 Χρυσές Επιτυχίες 1
1994-Από τους θησαυρούς των 45 στροφών
1994-Η Ελλάδα του Γρηγόρη
1995-Τα Λαϊκά
1997-Μια βαθειά Υπόκλιση
1997-Τα Μεγάλα τραγούδια του Γρηγόρη
1998-Οι Μεγάλες φωνές του Ελληνικού τραγουδιού
1998-Τραγούδια από τις 45 στροφές 3
1999-Τραγούδια από τις 45 στροφές 4
2000-Τραγουδά Κώστα Βίρβο
2003-Τα ματόκλαδα σου λάμπουν
2004-Τα Αυθεντικά
2006-Βρε που πάμε
2006Ανθολογία 1923 - 2005

 
http://rapidshare.com/files/31045193/Mpi8i...-_Rwmiosynh.rar
http://rapidshare.com/files/30976442/Mpi8i...asino_fyllo.rar
http://rapidshare.com/files/122826448/1968...h_agaphmenh.rar
http://rapidshare.com/files/31166359/Mpi8i...aika_feygei.rar
http://rapidshare.com/files/31062465/Mpi8i...Mpi8ikwtshs.rar
http://rapidshare.com/files/122827766/1970...-_epistrofh.rar
http://rapidshare.com/files/31390055/Mpi8i..._Alfa-Wmega.rar
http://rapidshare.com/files/30929771/Mpi8i...ranio_tokso.rar
http://rapidshare.com/files/31081758/Mpi8i...Prasino_fws.rar
http://rapidshare.com/files/31053137/Mpi8i...s-Epifaneia.rar
http://rapidshare.com/files/31004640/Mpi8i...kroi_kahmoi.rar
http://rapidshare.com/files/122829727/1976...arxipelagos.rar
http://rapidshare.com/files/31100792/Mpi8i..._-_Politeia.rar
http://rapidshare.com/files/31383568/Mpi8i...alh_Lewforo.rar
http://rapidshare.com/files/31008830/Mpi8i...Oktwbrhs_78.rar
http://rapidshare.com/files/31178430/Mpi8i...8eodwrakh_2.rar
http://rapidshare.com/files/31011998/Mpi8i..._Patera_mou.rar
http://rapidshare.com/files/31014593/Mpi8i...galoprepeia.rar
http://rapidshare.com/files/31016468/Mpi8i...3-71_Part_1.rar
http://rapidshare.com/files/31018689/Mpi8i...3-71_Part_2.rar
http://rapidshare.com/files/30946574/Mpi8i..._ths_plwrhs.rar
http://rapidshare.com/files/31021088/Mpi8i...xies_Part_1.rar
http://rapidshare.com/files/31023735/Mpi8i...xies_Part_2.rar
http://rapidshare.com/files/31026972/Mpi8i...86_-_Shmera.rar
http://rapidshare.com/files/122833042/1987...idhs_-_mazi.rar
http://rapidshare.com/files/31037228/Mpi8i...xies_Part_1.rar
http://rapidshare.com/files/31067398/Mpi8i...xies_Part_2.rar
http://rapidshare.com/files/31132265/Mpi8i...1962_Disc_1.rar
http://rapidshare.com/files/31158832/Mpi8i...1962_Disc_2.rar
http://rapidshare.com/files/31186730/Mpi8i...Epityxies_1.rar
http://rapidshare.com/files/31190091/Mpi8i..._45_strofwn.rar
http://rapidshare.com/files/31191900/Mpi8i...sc_1_Part_1.rar
http://rapidshare.com/files/31194000/Mpi8i...sc_1_Part_2.rar
http://rapidshare.com/files/31196345/Mpi8i...sc_2_Part_1.rar
http://rapidshare.com/files/31198435/Mpi8i...sc_2_Part_2.rar
http://rapidshare.com/files/31201176/Mpi8i..._-_Ta_Laika.rar
http://rapidshare.com/files/31204704/Mpi8i...ia_ypoklish.rar
http://rapidshare.com/files/31209146/Mpi8i...a_tragoudia.rar
http://rapidshare.com/files/31216523/Mpi8i...gales_fwnes.rar
http://rapidshare.com/files/31213980/Mpi8i...5_strofes_3.rar
http://rapidshare.com/files/31221668/Mpi8i...5_strofes_4.rar
http://rapidshare.com/files/31225538/Mpi8i...gouda_Birbo.rar
http://rapidshare.com/files/31230294/Mpi8i...sou_lampoun.rar
http://rapidshare.com/files/31234721/Mpi8i...a_Ay8entika.rar
http://rapidshare.com/files/31238861/Mpi8i...re_pou_pame.rar
http://rapidshare.com/files/110220913/Mpi8...Cd_01.part1.rar
http://rapidshare.com/files/110221339/Mpi8...Cd_01.part2.rar
http://rapidshare.com/files/110223534/Mpi8...Cd_02.part1.rar
http://rapidshare.com/files/110223864/Mpi8...Cd_02.part2.rar
http://rapidshare.com/files/110225960/Mpi8...Cd_03.part1.rar
http://rapidshare.com/files/110226195/Mpi8...Cd_03.part2.rar
http://rapidshare.com/files/110228490/Mpi8...Cd_04.part1.rar
http://rapidshare.com/files/110228681/Mpi8...Cd_04.part2.rar
http://rapidshare.com/files/110219003/Mpi8...ogia-Covers.rar
Ολα τα Links σε text:
http://rapidshare.com/files/31261337/Mpi8ikwtshs_-_Links.rtf